Полімерні зернові рукави – ефективний інструмент зберігання зернових культур

Технологія зберігання зерна у спеціальних полімерних рукавах передбачає створення спеціального бар’єру, щоб протидіяти впливу відкритого повітря та інших факторів. Завдяки відсутності повітрообміну всередині рукава створюються необхідні умови, за допомогою яких зернова культура зберігає свої властивості та корисні якості.

Грибки, комахи та численні мікроорганізми не розмножуватимуться у таких рукавах. Це важливо, якщо зернові рукава будуть застосовуватися для тривалого зберігання зерна. В якості культур допускається використання пшениці, ячменю, кукурудзи, сої та соняшника. Базова вологість зберігатиметься на належному рівні протягом одного року.

Переваги використання рукавів

На користь цієї технології говорить кілька плюсів:

  1. Висока якість зерна. За умови зберігання зерна на елеваторах вологість не повинна перевищувати 14%. У випадку з полімерними рукавами вологість може бути більшою;
  2. Природний захист. Через повну герметичність через 10-12 днів у рукаві повністю гинуть всі мікроорганізми, тому на зерно буде ніякого негативного впливу;
  3. Мінімізація витрат. Сушки та елеватори не потрібно купувати, тим більше у майбутньому утримувати та обслуговувати. Для зберігання 5 тисяч тонн зерна знадобиться лише один гектар землі;
  4. Будь-які погодні умови. Зберігання у рукавах допускається при температурному діапазоні від -50 до +50 градусів.

Через правильне зберігання зерно виходить високоякісним, що дозволить за нього отримати найвищу ціну. Тут https://ag-bag.ua/ можна ознайомитись з варіантами виконання рукавів та зробити потрібний вибір. Це високотехнологічне рішення у вигляді тришарового поліетилену. Основою виробництва є метод багатошарової екструзії. Кожен шар доповнюється добавками та стабілізаторами, що дає можливість сформувати стійкість та захищеність від зовнішніх факторів.

Де придбати рукави?

Компанія «АГ-БАГ-Україна» є однією з небагатьох, яка пропонує це революційне рішення. Більш ніж 500 компаній з усієї країни вже скористалися товарними пропозиціями та послугами. За час, починаючи з 2007 року, продукція фірми дозволила зберегти понад 5 мільйонів тонн зерна.

Велика увага приділяється новим технологіям, інноваціям та сміливим рішенням. Це дозволяє впроваджувати у продукцію оригінальні технологічні добавки, щоб підвищити загалом ефективність зберігання зерна та спростить обслуговування рукавів. 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: