Прибуткова справа: дівчина готує авторські десерти для домашніх улюбленців

У Китаї дівчина, яка працює копірайтером, змогла підвищити свої доходи, готуючи для домашніх улюбленців вишукані торти і тістечка за власними рецептами, пише “Агро-Центр”.

Чжан Лунін, працює копірайтером аби мати додатковий дохід, у 2017 році вона відкрила свою пекарню для домашніх тварин. Тепер домашні улюбленці можуть насолоджуватися пирогами, печивом, пончиками та піцою.

Ринок органічних овочів в Україні активно зростає

Дівчина каже, що для неї важливіше отримувати задоволення від випічки, а не заробляти гроші, тим не менш, дівчина активно просуває свій магазинчик в Інтернеті, а попутно продає симпатичні аксесуари для чотирилапих.

З чого почати фермерську справу: поради експертів

Зі зрозумілих причин, креми і торти, які люблять люди, не підходять для пухнастих друзів і шкідливі їм через високий вміст цукру. Тому Чжан пішла іншим шляхом, обравши безпечніші інгредієнти. В її випічці є яйця, козяче молоко, пурпурна солодка картопля, куряча грудка, яловичина, лосось і кольорова капуста.Всі ці продукти тварини їдять з великим задоволенням, але без шкоди для здоров’я.

Особлива гордість  для Чжан — випічка святкових тортів. Власники чотирилапих компаньйонів часто замовляють такі ексклюзивні ласощі на день народження своїм вихованцям.

Люди в українському селі заробляють на “віагрі” (відео)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: