Прибуткова справа: молодий українець готує унікальні солодощі

Олексій Пархоменко — молодий підприємець, який вже у 19 років розпочав власну справу. Хлопець готує та продає унікальні солодощі. Сьогодні він є засновником компанії ТОВ “ARKMEN”, пише “Агро-Центр”.

Компанія Олексія спеціалізується на виробництві різноманітних кондитерських виробів. Розпочинав хлопець з невеличкого бізнесу: переробляв волоський горіх, готував цукерки з різними наповнювачами, печиво, трюфелі. Спершу продукція реалізувалася на автомобільних заправках ОККО, а вже сьогодні солодощі можна придбати більш як в 500 точках по всій Україні.

В Іспанії шторм знищив тисячі гектарів посівних площ

“Реалізовуйте свої ідеї, втілюйте мрії, робіть все щиро та відкрито, і у вас все вийде! Кожна людина – це окремий світ, тому шукайте ключик до серця небайдужих вам людей і ви відчуєте підтримку та віру у свої сили”,

— радить керівник компанії.

Сімейний бізнес: молоде подружжя займається сільським туризмом на Миколаївщині

Саме виробництво знаходиться в смт Цибулів. Аби популяризувати свою продукцію та знайомитися з власними покупцями молодий бренд постійно бере участь у ярмарках, фуд-маркетах, фестивалях, організовує дегустації на ярмарках і у точках продажу. Сьогодні Олексій працює над розширенням асортименту та вже має плани виходу на міжнародний ринок.

На Запоріжжі німець займається фермерством й вирощує чорних та синіх курей

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: