Рентабельність фермерських господарств в Україні перевищила всі інші агропідприємства

За підсумками 2019 року рівень рентабельності виробництва фермерських господарствах в Україні по більшості основних сільськогосподарських культур перевищила аналогічний показник по всіх підприємствах в цілому.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Дані навів директор Національного наукового центру “Інститут аграрної економіки” академік НААН Юрій Лупенко. Про це повідомляє пресслужба Інституту.

Коментар: “По всіх 20 сільськогосподарських культурах, які відслідковуються Державною службою статистики України, в фермерських господарствах рівень рентабельності виробництва був вище, ніж у сільгосппідприємствах”, – зазначив експерт.

Нагадаємо, юридична фірма AVELLUM з’ясувала, наскільки корона-криза впливає на настрої бізнесу купувати або продавати активи або компанії в найближчі 6-12 місяців.

Більше 60% потенційних покупців не змінили намірів придбати активи в Україні. Вони продовжують вірити в привабливість ринку України і бачать прибуток в розширенні своєї частки на ринку. У той же час майже 40% потенційних покупців, навпаки, відмовилися від своїх планів придбання через корона-кризу. 

Джерело: сайт AgroNews.ua

Читайте також: Фермерка з Черкащини вирощує овочі-гіганти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: