Село і секс: фермери виявилися найактивнішими у ліжку (18+)

Європейські виробники секс-іграшок провели дослідження і з’ясували, представники якої професії найбільш сексуально активні, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Аgronews”.

У дослідженні взяли участь більше двох тисяч чоловік, які працюють в різних сферах. Виявилося, що найбільші любителі сексуальних утіх – це далеко не творчі особистості. Найчастіше сексом займаються звичайні сільські хлопці, фізично міцні, які проживають на свіжому повітрі. Самі фермери розповіли, що хоча б раз на тиждень сексуальна близькість відбувається у 33%. За їхніми словами, вони “надзвичайно гарні в інтимному житті”.

Сексуальні фермери роздяглися для календаря (фото 18+)

Крім цього, непогано справи йдуть у архітекторів – вони займаються сексом щодня. А ось у журналістів статистика не дуже райдужна. Представники цієї професії дуже “заморочені”, тому секс у 20% відбувається раз на місяць.

Молоді фермерки знялися оголеними заради села (фото 18+)

Однак виробники секс-іграшок вважають, що інтимне життя є дуже індивідуальною справою, але деякі тенденції очевидні. Так, на сексуальну активність впливає фізична підготовка, енергійність і життєлюбство. Вагому роль відіграє завантаженість на роботі.

Молоді дівчата з села знялися у відвертій фотосесії (фото 18+)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: