Сільськогосподарські ігри для Плейстейшен 5: що слід завантажити дитині

Вчені давно погоджуються з твердженням, що ігри є найкращим методом для отримання нових знань. Не дарма вчителі застосовують ігрові методи на уроках з англійської мови чи математики. Саме у такому вигляді дитина краще сприймає новий матеріал та складні поняття. Якщо ви купили ігрову приставку PlayStation 5 для дитини, консоль можна використовувати не лише власне для розваг, а й для навчання. Різноманітні симулятори та стратегії готують дітей до дорослого життя. На PlayStation 5 можна завантажити багато фермерських ігор сільськогосподарської тематики. Розглянемо найпопулярніші з них.

Ігри у жанрі сільського господарства для PlayStation 5

Farming Simulator 22

Це одна з найбільш популярних ігор у жанрі сільського господарства. Гра пропонує гравцям досвід роботи на власному господарстві, починаючи від вирощування рослин і закінчуючи роботою з різноманітною технікою.

Stardew Valley

Хоча ця гра була випущена раніше для інших платформ, її популярність зростає. Stardew Valley – це гра про фермерське життя, де можна вирощувати рослини, доглядати за тваринами, вступати у відносини з іншими мешканцями та досліджувати підземелля.

Ranch Simulator

Гра-симулятор, де гравець отримує ділянку землі, стару хату і певну суму грошей. Завдання – створити ранчо, доглядати за тваринами, зводити нові будівлі та розвивати своє господарство.

Story of Seasons: A Wonderful Life

Класична гра у жанрі фермерського господарства для PlayStation 5 та інших геймерських платформ. Гравці відзначають напрочуд реалістичну графіку. Мета проста: треба займатися сільськогосподарськими роботами, вирощувати врожаї та доглядати за свійськими тваринами. Дуже цікаво спостерігати, як збільшуються доходи та зростає родина головного персонажа. Гра намальована у стилі Аніме.

Disney Dreamlight Valley

Дітям обов’язково сподобається графіка у стилі популярних діснеївських мультфільмів. Завдання також просте, але вимагає нестандартного мислення: треба розвивати власне господарство, налагоджувати відносини з сусідами, розв’язувати різноманітні загадки та отримувати задоволення від життя. Гру можна завантажити на PlayStation 5.

Kitaria Fables

Цікава гра, що захоплює з першої миті. Це RPG, де треба розвивати власне господарство, боронити його від потенційних загарбників, вирощувати врожаї, виробляти зброю для поліпшення захисту. Гра намальована у такому стилі, що сподобається як найменшим, так і досить дорослим гравцям.

Potion Permit

Досить цікава забава для PlayStation 5. Головний персонаж – не фермер, а хімік, котрий досліджує землі навколо свого міста та шукає лікарські рослини для створення ліків проти хвороб. Тут є все: і симулятор ферми для вирощування лікарських рослин, і бійки з ворогами, а також мініігри та завдання, які треба виконувати для апгрейду персонажа.

Hundred Days – Winemaking Simulator

Ще один реалістичний симулятор для PlayStation 5. Завдання полягає у створенні власних виноградників для виготовлення вина. Під час ігрового процесу треба навчитися обирати сорти винограду, правильно доглядати за ним, виробляти вино та збувати його для подальшого розвитку.

Насправді для PlayStation розроблено величезну кількість ігор у жанрі фермерських симуляторів. Назвемо ще кілька:

  • Agriculture;
  • Harvest Moon;
  • Paleo Pines;
  • Roots of Pacha;
  • Everdream Valley;
  • Doraemon Story of Seasons тощо.

Граючи у ці ігри, дитина пізнає ази ведення власного господарства, що обов’язково знадобиться у дорослому житті та професійній діяльності.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: