SprayForce стала офіційним представником розкидачів добрив DCM

Купити якісні та надійні розкидачі добрив в Україні стало значно простіше. Компанія SprayForce стала офіційним представником бренду DCM в нашій країні та пропонує продаж та сервіс всієї лінійки італійських розкидачів добрив, що здобули світове визнання.

Компанія Dal Cero Metalworking S.N.C., більш відома як DCM, вже багато років виробляє розкидачі добрив. Її продукція завоювала довіру у фермерів всього світу, оскільки вирізняється високою якістю та простотою в роботі і обслуговуванні. DCM пропонує широкий асортимент розкидачів, які відповідають різним потребам і розмірам господарств, від невеликих садів до великих сільськогосподарських підприємств.

SprayForce, як офіційний постачальник DCM в Україні, пропонує повний асортимент продукції. І що найголовніше – повне сервісне обслуговування. Як гарантійне, так і післягарантійне. А також послуги з налаштування та підключення до сільгосптехніки, в тому числі через ISOBUS, що дозволяє поєднувати високотехнологічні рішення та уніфікувати роботу різних систем. Наприклад, системи автопілоту трактору з причіпним розкидачем добрив, здійснюючи посекційний контроль та коригуючі висип добрив з точністю до кількох сантиметрів.

Ще однією унікальною особливістю розкидачів добрив DCM є пакет штатних опцій, що суттєво спрощують роботу з ними. Наприклад, кожен власник цієї італійської продукції може завантажити застосунок на свій смартфон. Програма дозволяє обирати модель розкидача, тип добрива, робочу ширину, планову витрату та швидкість руху – і вираховує всі параметри для правильного налаштування машини.

Враховуючи високу якість і ряд додаткових опцій, продукція DCM залишається відносно недорогою. Так, найдоступніша модель в Україні коштуватиме від 300 тис. грн. Щоб дізнатись більше про асортимент розкидачів добрив DCM, дзвоніть на номер 0506014815 – спеціалісти SprayForce допоможуть обрати ідеальну під ваші потреби модель, та проконсультують по умовам придбання.

Про SprayForce:

Компанія працює з 2010 року та пропонує послуги з модифікації та обслуговування агротехніки. SprayForce є надійним помічником фермера, пропонуючи все: від запчастин до високотехнологічного переобладнання сільськогосподарської техніки. Компанія має 14 філій по Україні, що дозволяє оперативно постачати запчастини та надавати послуги фермерам, в тому числі терміновий ремонт в полі.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: