ТОП-5 відомих актрис, які народилися у родинах фермерів

Сьогодні ми захоплюємося їхнім талантом та успіхом, але своє дитинство ці знаменитості провели як справжні фермери, допомагаючи батькам вести їхнє господарство, пише “Агро-Центр”.

Шарліз Терон

Одна з найкрасивіших і найталановитіших акторок Голлівуду Шарліз Терон народилася в сім’ї фермерів у Беноні (провінція Трансвааль, Південна Африка) і мала далеко не радісне дитинство. Її батько був алкоголіком і бив її матір. А коли Шарліз було 15, вона стала свідком того, як мама з метою самооборони застрелила тата. Як дівчина пережила цю трагедію, можна тільки здогадуватися. Однак через рік за наполяганням мами Терон взяла участь в конкурсі краси, стала його переможницею і, уклавши контракт з модельним агентством, поїхала на заробітки в США. Потім її історія стала відома всім – вона стала зніматися в кіно і заробляти мільйони. Ось тільки в інтерв’ю про своє дитинство Шарліз Терон говорила неохоче. Крім цього, довгий час вона приховувала причину смерті свого батька. «Він загинув в автокатастрофі», – говорила знаменитість журналістам.

Працівниці української агрокомпанії позували для календаря (фото)

Джессіка Мей Дрожінаус

Джессіка Мей — бразилійка за походженням, народилася в Паранасіті. До 15 років росла на фермі з батьками. Батько був фермером, мати – вчителькою. З 17 років дівчина почала зніматися в рекламі в Туреччині, стала моделлю, а потім за підтримки менеджера Алі Киная потрапила і на кіноекран (турецька серіал “Нова невістка”).

Такого ще не було: збитки фермерів з анексованого Криму зросли на 70%

Єва Лонгорія

Єва Жаклін Лонгорія Бастон народилася в місті Корпус-Крісті (Техас, США), Американська актриса, стала відмомою завдяки телесеріалу “Відчайдушні домогосподарки”. Єва працювала, як продюсер, режисер, активістка і підприємниця, а також була дочкою фермера. У їхній родині було четверо дітей, мешкали вови з сім’єю на ранчо. 

Страхування бджіл та кримінальна відповідальність: що нового чекає пасічників у 2019 році

Ава Гарднер

Ава Лавінія Гарднер – найвідоміша голлівудська зірка 1940-х і 1950-х років. Її нерідко називали однією з найкрасивіших актрис XX століття. Кіномани і цінителі краси пам’ятають зірку екрану і зараз, але лише мало хто знає, що ця приголомшлива жінка, яка народилася в Північній Кароліні (США), була дочкою тютюнових фермерів Йонаса і Мері Гарднер. Ава виховувалася в багатодітній родині і була молодшою з семи дітей.

Ціни на свинину в Україні вищі ніж в Євросоюзі

Валері Лемерсье

Дитинство майбутня відома французька актриса, кінорежисер і співачка Валері Лемерсье провела на півночі Франції, біля моря — в містечку Гонзевілль. Її батьки були успішними фермерами. Однак дочки не хотілося продовжувати сімейну справу: вона вирушила до консерваторії Руана на курси Жана Шеврана, потім Париж, уроки акторської майстерності, підробітки, і так важкою працею заробила популярність.

Австрієць інвестує 3 млн доларів на вирощування свиней в Україні

В Україні значно зменшилася прибутковість виробництва молока

На Львівщині молоді фермери виготовляють екзотичні сири (відео)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: