У Каліфорнії собаки виховали свиню

Шелбі Мадер — фермер, який живе у Каліфорнії та займається розведенням поросят. Крім великого господарства, у чоловіка живуть 5 собак різних порід.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Одного разу він придбав на ринку кілька маленьких свинок і оселив їх у загоні, щоб вони підростали. Одного дня, прийшовши їх погодувати, як зазвичай, Мадер зауважив: одного поросяти ніде не було, воно кудись зникло.

Чоловік обшукав весь двір, намагаючись знайти зникле порося, а коли зрештою зміг відшукати Чоудера, то дуже здивувався. Порося бігало за собаками, не відстаючи від них, і загравало з ними. Шелбі вирішив не повертати маленьку свинку назад у загін, а дозволити маляті залишитися у щойно сформованій компанії. І він не помилився у своєму рішенні!

Чоудер дуже швидко виріс, перетворившись на велику свиню, однак, його поведінка сильно відрізнялася від свиней, які жили у загоні. Оскільки його виховувала зграя собак, порося не лише перейняло їх поведінку, воно почало вважати самого себе псом.

Шелбі вирішив створити Чоудеру сторінки у соціальних мережах, де публікуються фотографії з незвичайною компанією. Порося швидко стало надзвичайно популярним, за ним тепер спостерігає величезна кількість підписників.

Джерело: Тячів News

Читайте також: Вчені знайшли “пращура” всіх тварин – хробака, якому 500 млн років

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: