У Києві відбудеться унікальний Smart Agro Forum (деталі)

Днями у Києві відбудеться SMART AGRO BUSINESS FORUM, на якому будуть присутні представники ключових гравців на аграрному ринку України. Серед них: фермери, експерти, постачальники та представники інших країн. Серед іншого, на форумі будуть представлені ноу-хау та новинки агротехніки, пише “Агро-Центр”.

Подібний форум відбувається вперше. У сільському господарстві все частіше виникає потреба впроваджувати новітні технології на різних рівнях ведення бізнесу: від бухгалтерії до роботи в полі. Саме про це і йтиме мова на Форумі. На заході серед спікерів буде заступниця Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева.

Серед переваг Форуму організатори визначили:

“Ознайомлення з останніми досягненнями та інноваціями зарубіжного і вітчизняного аграрного ринку: сільськогосподарське обладнання, запчастини, технології точного землеробства і агроклімат, обладнання та технології для рослинництва, агрохімія, тваринництво, тепличне господарство і бджільництво”

Також, панельні дискусії, на яких будуть обговорені актуальні питання про загальний стан галузі і попиту на окремі сегменти аграрного ринку;
залучення зовнішніх і внутрішніх інвестицій; відкритий діалог та обмін думками та досвідом для провідних гравців українського аграрного ринку.

Буде виділений час і на неформальне спілкування між учасниками та спікерами Форуму. Детальніше дивіться за посиланням.

Також, протягом заходу наш сайт висвітлюватиме лише найцікавіші новини.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: