У Великобританії набирає популярності новий напрямок агротуризму — альпака-йога

Сімейна ферма в сільській місцевості Девоншира стала першою у Великобританії, хто запропонував альпака-йогу. Господарі невеликої ферми Нік і Люсі Айлетт займаються розведенням альпака і володіють невеликим стадом племінних овець, пише “Агро-Центр”.

Господарі не пропонують тварин для катання туристів. Вони вирішили зробити акцент на безпосереднє спілкування з тваринами. Власники використовують різні форми відпочинку за участю милих тварин: прогулянки і пікніки в компанії альпака, екскурсії та майстер-класи.

Найвища інфляція за 15 років: у Туреччинні деякі продукти подорожчали на 800%

Тварини стали головною визначною пам’яткою ферми, а найпопулярнішою послугою стала альпака-йога. Учасники займаються під керівництвом інструктора з йоги. На його думку, релаксація в компанії альпака дає можливість набагато швидше розслабитися і зняти стрес.

Американцям будуть виплачувати по долару за кожну покупку молока

Нік і Люсі Айлетт пояснюють, що вони піклуються про розум, тіло і дух людини. Знаходження людей разом з альпаки дозволяє добитися більших антистресових результатів, ніж заняття в приміщенні. Уроки проходять в загоні для альпака. Тварини миролюбні і не порушують особистого простору відвідувачів.

В Австралії літак злетів у небо на “гірчиці”

Харківські трактори працюватимуть в Новій Зеландії

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: