Українці здивували світ незвичним пакуванням меду

Першими пакувати мед у віск вигадали українці, компанія MEDUSHA. Виробники запевняють, що аналогів у світі немає, пише “Агро-Центр”, з посиланням на SEEDS.

Окрім цікавого пакування, компанія пишається і своєю назвою. MEDUSHA — розшифровується, як “Мед з душею”.

“Нашій компанії трохи менше року. Ми – нове слово у сфері українських подарунків. Україну знають за такими словами, як “сало”, “горілка”, за приголомшливим Петриківським розписом. Та й мед український знають, але знають просто мед. Таку продукцію, як наша, у всьому світі не робить ніхто. Крім нас і бджіл.”

Родина з Бердянська заснувала ферму та вирощує їстівних слимаків

“Ми, по суті, повторили шлях бджоли в природі. Все те, з чого складається наш продукт, не містить жодних штучних елементів, створених людиною. Тут тільки мед і тільки бджолиний віск, який зберігає всі корисні властивості меду. Ми лише додали йому певної форми.”

— розповідає директор “MEDUSHA” Андрій Горбонос

Аби надати воску необхідної форми використовують спеціальні силіконові форми. Віск перед відливом плавиться, очищається. Розробники кажуть, що воскова тара унікальна та універсальна. ЇЇ можна використовувати декілька разів, або ж перетворити на свічку чи до прикладу косметичний засіб.

У Сумській області підприємець власноруч посадив міський фруктовий сад (фото)

Мед закуповують лише якісний, у перевірених пасічників.

 

“У нас є контракт з пасічниками з великою асоціацією пасічників. Все те, що дістається з вулика, одразу ж їде до нас. Без обробки, без розігріву, без нічого. Ми пред’являємо певні вимоги. Бджіл узимку цукром не годують. Є всі сертифікати на віск або мед, паспорта пасік. В нашій продукції зацікавлені покупці з Арабських Еміратів, Ізраїлю.”

— поділився Андрій.

Сьогодні продукцію “Медуши” можна придбати в магазинах UAmade, Le Silpo.

“Ми тільки на початковому етапі розвитку, але у нас вже були поставки в Іспанію, про нашу продукцію знають в Канаді, у Франції. Крім того у нас є сертифікат Kosher і Halal.”

— зазначив Андрій Горбонос.

Ферми знаменитостей: хто з зірок полюбляє сільське господарство

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: