Українець виготовляє унікальне морозиво з пшеницею та з кропом

Органічну й неповторну продукцію можна скуштувати на Львівщині. Саме тут працює майстер вишуканих смаків морозива, в арсеналі якого майже 100 різних смаків морозива.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Незвичайні льоди виготовляє львів’янин Захарій Назар. Він вирішив продовжити справу свого батька, який на початку 1990-х став джелатьєро. Відтак, інгредієнтами для морозива стали квіти бузини, мадагаскарська ваніль, лісова лохина, креветки та  пшениця, пише  seeds. 

Коментар:Якщо тато працював за більш класичною рецептурою – використовував ягоди полуниці, малини тощо, то я почав експериментувати з більш екзотичними смаками. На сьогодні ми виробляємо майже 100 різних смаків морозива. В Україні є дуже мало виробників, які виготовляють морозиво “з нуля”, тобто без використання напівфабрикатів, сухих порошків тощо. Якщо морозиво повинно бути з конфітюром, то цей конфітюр я не купую в магазині, а варю сам“, – розповідає Захарій.

За словами майстра, часто клієнти самі замовляють морозиво з певним смаком. Наприклад, один з ресторанів Львова замовив морозиво з пшениці, і воно продається лише у цьому закладі й ніде більше.  Є доволі екзотичні смаки – солоне морозиво з креветок, з сиром дорблю, з кропом.

Джерело: сайт GreenPost

Читайте також: “Намололи понад мільйон тонн зерна”: аграрії Рівненщини збирають пізній врожай

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: