Український стартап буде виробляти рослинне м’ясо

Український стартап “Eat me at” після двох років розробки запустив виробництво м’яса із рослин, основою якого є текстурований соєвий білок.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Про це повідомляється у корпоративному блозі Андрія Черухи, який також є засновником магазину вишиванок ETNODIM.

Черуха повідомляє, що починаючи з 2018-го, команда проєкту познайомилася з десятками технологів із різних країн, зробили сотні тестів, рецептур фаршу.

В основі продукту текстурований соєвий білок, за смак відповідають дріжджові екстракти, які виготовляються з неактивних дріжджі, для металевого присмаку м’яса до складу додають мінерали грибів коджі.

Також у складі є  метилцелюлоза, кокосова та соняшникова олія та натуральний фарбник.

Джерело: сайт Економічна правда

Читайте також: Штучне м’ясо: тваринництво може зникнути до 2100 року

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: