В Києві готують та продають унікальний веганський бульйон зі смаком курки

В Києві готують унікальний курячий бульйон для веганів. Аналогів продукції в Україні не існує. Готує веганський курячий бульйон торгова марка “Далеко”, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Seeds.org”.

Олександра — співвласниця торгової марки розповідає, що їхні бульйони на відмінну від кубиків і т.д. корисні. При приготуванні не використовують жодних хімічних добавок. Всі компоненти натуральні: активовані дріжджі, цукор, часник, цибуля, кріп, карі, гірчичний порошок, паприка, куркума, мускатний горіх.

“Наша спеціалізація – здорове харчування. Зазвичай ми робимо пасти із сочевиці. З цього все і починалося. У нас є кунжутна паста, зокрема і солодкі варіанти. І ось, новинка – веганський курячий бульйон.”

Перець замість пестицидів: науковці знайшли заміну отрутохімікатам

Смак курки веганському бульйон дає спеціальне поєднання спецій

“Спеції підібрані в таких пропорціях, які зрештою дають саме той смак – схожий на справжній курячий бульйон. Це неймовірно, але це – факт.”

Рецепт веганського курячого бульйону Олександра з Чоловіком розробили спеціально для себе та своїх дітей. Бульйон подружжя виробляє лише пів року. Продукція продається в веганських магазинах або ж її можна придбати через Інтернет.

Гуцульська бриндзя може стати всесвітньо відомою

 

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: