В Таїланді побудували будинок з озером всередині (фото)

В Таїланді з’явився будинок, який всередині розділяє сад з озером. Така екологічна ініціатива допомагає мешканцям поєднати перебування вдома з перебуванням на природі.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Панорамний вид на озеро, що спостерігається з цього місця, відіграє важливу роль у нагадуванні власнику про ідеальний будинок, де він оточений природою, між озером і небом“, – розповіли розробники проєкту.

Деталі: Першочергове, на чому зосередилися дизайнери – оптимізація панорамного виду на озеро, яка б нагадувала атмосферу амфітеатру. В результаті вирішили забрати усі внутрішні стіни.

Простір розроблений так, щоб зі спальні можна було побачити озеро, але з вітальні чи інших кімнат не була помітна сама спальня. Стіни присутні лише із зовнішнього боку будівлі, щоб сховати весь внутрішній простір від сторонніх очей.

Вибрані матеріали для цього будинку були натхненні оздобленням власника попереднього будинку. Вони були оформлені в стилі лофт, з електричною сумішшю європейських старовинних меблів.

Щоб не порушувати стиль, дизайнери використали цегляну плитку. Проте власник не хотів глухих стін, тому прийняли рішення звести “діряві стіни”.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: У Сербії від гігантського граду постраждали ферми

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: