В Україні побудують перше “рибальське село”

В Україні планують створити перше “рибальське село” в Татарбунарському районі, на озері Сасик. Будівництво відбуватиметься за кошти німецьких інвесторів, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Сила Громад”.

Інвестори, які зацікавилися проектом, вже раніше займалися будівництвом в сфері еко-туризму в Європі. Вартість проекту попередньо оцінюють в 5 мільйонів євро.

На Івано-Франківщині родина фермерів розводить екзотичних птахів

“При проектуванні території Fischerdorf ми врахували всі сучасні європейські стандарти. На ній передбачені зручна інфраструктура, під’їзди, озеленення, місця зберігання човнів і катерів, система охорони території. Словом, все те, що властиво сучасному рекреаційному комплексу з ідеальною організацією особистого і громадського просторів”,

— йдеться на сайті проекту.

За попереднім проектом Fischerdorf займатиме ділянку розміром 5 гектарів у Татарбунарському районі Одеської області на піщаній косі, яка відділяє озеро Сасик від Жебріянської бухти Чорного моря.

Подружжя створило лікувальний будиночок з бджолами (фото)

За прогнозами розробників, такий проект є актуальним та затребуваним. Це пояснюється популярністю півдня Одеської області як туристичного центру та доступністю екологічних будівельних матеріалів українського виробництва, які популярні в Європі при реалізації подібних проектів.

“Завдяки співпраці з українськими фахівцями в сфері сільського, морського і еко-туризму інвестори Fischerdorf намір створити курорт, який не буде завдавати шкоди багатющої екосистемі прилеглих заповідників і одночасно забезпечить максимальний комфорт відпочиваючим”,

 — йдеться на сторінці проекту.

Пишні українські моделі позували в образі фермерок (відео)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: