В Україні почали виготовляти заморожений хліб

Сьогодні заморожений хліб — є одним із популярних напівфабрикатів у світі. Так, пекарі навчилися готувати близько 300 видів хлібних виробів, які можна заморожувати. Нещодавно, заморожений хліб почали виготовляти і в Україні, пише “Агро-Центр”.

Перевагою такого продукту є те, що такий хліб можна зберігати довше ніж звичайний, він триваліший час залишається свіжим і його можна допекти в будь який зручний час, аби подати на стіл теплим.

Вигідний бізнес: на органічному хроні в Україні можна заробити мільйони

В Україні першими виготовляти заморожений хліб почали на заводі Chanta Mount. Виготовлений на підприємстві хліб-напівфабрикат користується популярністю в закладах харчування, де немає можливості організувати повноцінний пекарський цех. Реалізують напівготові хлібні вироби у пекарнях при супермаркетах і в торгових центрах, вуличних міні-пекарень, кафе на автозаправках та сервісах доставки їжі в офіси.

Потужності нового завожу вражають — за добу виробляється близько 30 тонн чіабатти, французьких багетів та інших артизанських хлібів.

Фермер з Вінничини вирощує елітні гарбузи вагою 28 кілограмів

 

“Гордістю підприємства стало заквасочне відділення і відділення холодної ферментації тіста”

— поділився фундатор компанії Юрій Триндюк.

В планах компанії розробка нових рецептів хлібобулочних виробів та експорт 50 % продукції.

Революційний будинок-теплицю створили у Нідерландах (10 фото)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: