В Україні стартує проєкт, де показуватимуть правду про створення продуктів

Проєкт Virobnik.ua дозволяє за допомогою одного лише смартфона за хвилину побачити як, в яких умовах та з чого створювався харчовий продукт.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Як стало відомо, на сайті запустили зворотний лічильник, після закінчення якого і стартує проєкт. За підрахунками журналістів цією датою стане 19 жовтня.

Як повідомлялося раніше, він вже працює у тестовому режимі. Так за допомогою QR-коду можна подивитися, як створюються підгузки українського виробництва. Учасниками проєкт стали як крафтові виробництва, так і інтернаціональні корпорації.

Зазначається, що ніхто не призначає “хороших” чи “поганих” виробників. Натомість їх запрошують показати своє виробництво, а українцям подивитися і самим вирішити – купувати такий товар чи ні.

Коментар: “Ви берете потрібний вам продукт з полиці магазину і просто наводите камеру смартфона на QR-код. Перед вами одразу з’явиться ролик. За мить ви дізнаєтеся про продукт досить, щоб зробити свій вибір”, – зазначили творці проєкту.

За словами натхненника проєкту Віталія Єрмака, скористатися сервісом можна ще одним способом: перейти на сайт і там в пошуковому рядку написати ім’я товару.

Коментар: “Наші дослідження показали, що люди з повагою ставляться до того факту, що бренд готовий показати своє виробництво. А це вже великий плюс і довіра. А також зниження рівня стресу для українців при купівлі продуктів”, – заявив Віталій Єрмак.

Джерело: сайт Час-Дій

Читайте також: У Китаї курка знесла зелене яйце з візерунком (фото)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: