В Україні з’явився заклад де страви подають в їстівному екопосуді (фото)
Нещодавно, в Ужгороді в одному з закладів відвідувачам почали пропонувати скуштувати страви з їстівного екопосуду. Їстівні тарілки виготовлені з пресованої пшениці, пише “Агро-Центр”.
З їстівного посуду клієнтам пропонують скуштувати стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш.
В зоні АТО жінка після обстрілів відновила ферму (фото, відео)
“Чому ми вирішили подавати деякі страви у закладі в такому посуді? Звичайно, перш за все, це екологічне спрямування. По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, яка зроблена з пресованої пшениці. У їх складі немає нічого, окрім неї. Це не просто екопосуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези”
— розповідають у Villa Alfold.
Не контрольовані: органічну продукцію в Україні ніхто не перевіряє
Заклад працює за адресою вулиця Капітульна, 14.
Прибуткова справа: українські фермери можуть заробляти на вирощувані коноплі
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: