В Україні з’явився заклад де страви подають в їстівному екопосуді (фото)

Нещодавно, в Ужгороді в одному з закладів відвідувачам почали пропонувати скуштувати страви з їстівного екопосуду. Їстівні тарілки виготовлені з пресованої пшениці, пише “Агро-Центр”.

З їстівного посуду клієнтам пропонують скуштувати стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш.

В зоні АТО жінка після обстрілів відновила ферму (фото, відео)

“Чому ми вирішили подавати деякі страви у закладі в такому посуді? Звичайно, перш за все, це екологічне спрямування. По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, яка зроблена з пресованої пшениці. У їх складі немає нічого, окрім неї. Це не просто екопосуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези”

— розповідають у Villa Alfold.

Не контрольовані: органічну продукцію в Україні ніхто не перевіряє

Заклад працює за адресою вулиця Капітульна, 14.

Прибуткова справа: українські фермери можуть заробляти на вирощувані коноплі

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: