Відбірне насіння зернових культур по ціні виробника

Вирощування пшениці – прибуткова справа, оскільки культура активно використовується для виробництва продуктів харчування, напоїв та корма для тварин. Водночас з цим це ризикована справа, бо рослина дуже схильна до впливу шкідників та інших негативних факторів. Щоб мінувати ризики, компанія «AGRAIN» пропонує агровиробника купити елітне насіння, доведене до посівної кондиції та захищене від травмування. Цей посівний матеріал має підвищену врожайність, стійкість до хвороб та несприятливий до будь-яких стресів.

В асортименті виробника знаходиться декілька варіантів озимої та ярої пшениці – https://agrain.in.ua/ru/semena-ryasno/pshenica/. Їхніми оригінаторами є Франція, Чехія та Німеччина. Усі пропозиції є в наявності та мають сертифікати. Крім того, вони були протестовані на демо-полігонах, де продемонстрували чудові якості. До їхніх переваг можна віднести такі особливості:

– відмінна здатність до продуктивного кущення – стійкість до осипання та бактерій – високий потенціал врожайності – універсальність до усіх типів ґрунту – скоростиглість

Лінійка унікальних та високоефективних сортів бренду «Ryasno» – це завжди якісна продукція, придбати яку можна за доступними цінами. Експерти компанії постійно працюють над тим, щоб удосконалювати технології виробництва, тому їхній посівний матеріал відповідає усім сучасним стандартам. Саме аграрії будуть впевненими у бездоганній якості продуктів. При дотриманні необхідних умов вирощування та проведені пестицидного захисту рослин, вони отримають рекордні показники.

Процес створення насіння Ryasno

На підприємстві діє новий метод підготовки матеріалу для посіву – MULTI CARE. Ця технологія дозволяє запобігти травмуванню насіння, бо воно проходить декілька рівнім очищення, калібрування та сортування. Це дає можливість позбавитися уражених зразків, отримав чисті та здорові вироби. Усі позиції перевіряються у лабораторії. Такий ретельний підхід до виробництва додає фермерам ще більше впевненості у відмінних якостях сировини.

Крім постачання озимої та ярої пшениці, компанія також займається продажем ріпака та сої. Звернувшись за допомогою до фахівця, клієнти можуть розраховувати на професійне консультування та допомогу у виборі сортів. Також він допоможе отримати максимум з ваших полів, розказавши про інноваційні технології в галузі рослинництва.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: