“З люксового готелю в рибну ферму”: як розкішний курорт переживає пандемію коронавірусу

Aveda Resort, розкішний курорт на Півдні Індії не працює з березня, коли місцева влада змусила готелі взяти паузу до закінчення пандемії. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Після двох місяців очікування власники комплексу зрозуміли, що в них залишилося лише два варіанти: закрити бізнес чи перепрофілювати його. 

Перлиною готелю вважається 150-метровий басейн з 7,5 мільйонами літрів води. Цікаво, що саме він став головним активом для порятунку. 

Туди запустили 16 000 двомісячних цейлонських етроплюсів. За 6 місяців дорослих особин експортують до Близького Сходу. 

Це має принести власникам Aveda Resort щонайменше $40 000, що дозволить покрити основні рахунки та дожити до поновлення туристичної діяльності.

Джерело: сайт The National

Читайте також: У Нідерландах студенти створили автомобіль з цукру і льону

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: