Нюанси щодо вибору та купівлі обладнання для оброблення м’яса

М’ясопереробна галузь вибаглива у багатьох аспектах. Особливо це стосується наявності необхідних інструментів та обладнання. Якщо потрібно сертифіковане та надійне обладнання для оброблення м’яса для ефективної роботи та отримання якісних продуктів, рекомендуємо співпрацю з компанією «Розфуд». Для кожного клієнта знайдемо оптимальне рішення щодо придбання необхідних виробничих потужностей.

Яке обладнання для оброблення та обвалки м’яса потрібно купити?

Вивчити товарні позиції, ознайомитися з їх параметрами та описом можливо, відвідавши каталог із розділом «Лінії розбирання та обвалки м’яса». До такого обладнання належать:

  1. Лінія обвалки м’яса з конвеєром для кістки. Пристрій, призначений для подачі м’яса та відведення кістки.
  2. Обробний стіл. Необхідне робоче місце для кожного м’ясника.
  3. Тримери та дискові пилки. Обладнання необхідне для якісної обробки туш.
  4. Жиловий стіл. Пристрій створює сприятливі умови для роботи м’ясника з трьома відсіками для сортування продукції.
  5. Помости. Допоміжні пристрої для працівників цеху, що дозволяють ефективно здійснювати обвалку, жиловку та інші операції.
  6. Приймальний стіл. Застосовується для прийому туш з подальшим обробленням або четвертуванням.
  7. Шкурознімальна машина. Використовується для ручного видалення шкіри зі шматків м’яса.
  8. Стерилізатор інструментів ультрафіолетовий. Виконує функції стерилізації інструментів, що застосовуються в цеху — ножів і мусатів.
  9. Поворотний накопичувальний стіл. Монтаж даного обладнання здійснюється в кінці лінії, і служить для накопичення продукції, що виробляється.

Крім цього, на сайті є й інші пристрої для обробки м’яса. Кожен із інструментів сертифікований та відповідає європейським стандартам якості. Все необхідне обладнання для підприємств та м’ясокомбінатів можна замовити, звернувшись до компанії «Розфуд».

Що являють собою лінії для жилування м’яса?

Однією з особливостей конструкції такої лінії виступає її система, що нагадує вузол транспортування. З одного кінця до іншого проходять тушки м’яса. Комплектація ліній може бути таких типів:

  • стандартна;
  • проста;
  • доповнена допоміжними пристроями та візками.

Найчастіше місця, де відбувається обробка та обвал м’яса виробляються за типом трирівневого конвеєра. В основі працює транспортер, який доставляє сировину до робочих місць м’ясників, які задіяні на підприємстві. Крім цього, на лінії є транспортер, який переносить кістки з жилами. На другому рівні знаходяться ящики. На останньому розміщується транспортер, завданням якого є сортування готової продукції. Оперативність робочого процесу на лінії залежить від фахівців, які там знаходяться.

Консультації з питань придбання необхідного обладнання для обробки м’яса, можна задати по телефону або через форму зворотного зв’язку в розділі «Контакти».

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: