Принципи харчування Конора Макгрегора

Конор Макгрегор – найвідоміший боєць ММА у світі. Чоловік у неймовірній формі, тому всім цікаво, який раціон у спортсмена? 

Після останнього бою, де Макгрегор зламав ногу, експерти прогнозують повернення легенди влітку. Прочитати актуальні новини спорту можна на порталі “ВсеПроСпорт”. Крім того, на сайті є прогнози на бої з коефіцієнтами від БК, які допоможуть зробити ставки на ММА.

За час виступів у UFC Макгрегор бився у трьох вагових категоріях: до 66 кілограмів, до 70,3 кілограму та до 77 кілограмів. Зрозуміло, що десятикілограмовий розкид у дивізіонах неможливо пояснити лише тренуваннями. Ключ до такої гри з вагою криється у харчуванні. І хоча під час розкручування бою Конор справляє враження поганого хлопця, плює на правила та регламенти, у підході до дієти він проявляє себе швидше солдатом.

Середньодобову калорійність раціону Макгрегора Локхарт оцінює у 2800–3000 калорій. Незадовго до бою, щоб потрапити у вагу, дієтолог урізає жирову частину: горіхи, баранину, стейки, жирного лосося та оливкову олію. Якщо від цих змін у бійця виникає почуття голоду – Локхарт рекомендує з’їсти 2-3 столові ложки висівок і запивати водою. При втомі та нестачі енергії — прописує ложку меду із зеленим чаєм. На думку дієтолога, ці інструменти зменшують вагу Макгрегора саме за рахунок жирового прошарку, зберігаючи при цьому запаси глікогену і не зневоднюючи організм надмірно.

Вісім годин тренувань на день — шалений графік. Але легендарний файтер Конор Макгрегор часто не дотримується графіку тренувань, він не любить строгий розпорядок дня. Може трохи позайматися гімнастикою вранці, потім піти у тренажерний зал або на тхеквондо, йогу, капоейру, залежно від самопочуття. У будь-якому разі, весь день він проводить у русі.

Макгрегор випиває до трьох літрів води на добу, щоб підтримувати гідратацію організму під час інтенсивних тренувань. Вода – перше, що потрапляє в організм ірландця після пробудження:

Зразковий раціон харчування Конора на підготовці виглядає так:

  • після пробудження – склянка води, невеликий фрукт;
  • сніданок – яйця, приготовлені різними способами, 2 шматки копченого лосося, зелень, фрукти, кава американо;
  • перекушування – грецький йогурт або кефір;
  • обід – стейк або запечена курка, овочевий салат з олією;
  • перед тренуванням – горіхи, мед, фрукти;
  • після тренування – протеїновий коктейль на молоці чи кокосовій воді, батат, рис чи макарони;
  • вечеря – ягня або лосось, запечена квасоля, цвітна капуста, батат.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: