Розділ з казуальними міні-іграми став безкоштовним для всіх користувачів YouTube

Наразі, багато відомих брендів має ігрові розділи на власних сайтах задля того, щоб утримувати або залучати підписників. Google також підтримала новий тренд, коли запровадила Playables у своєму відеохостингу YouTube. І якщо раніше сервіс був доступним лише для платних підписників, тепер його матимуть змогу запустити будь-які користувачі у безкоштовному форматі. Відповідна опція стане доступна, як з настільних комп’ютерів, так й портативних гаджетів. Тим часом, щоб відволіктися від справ, можна запустити pm casino зеркало, де будуть доступні ті самі функції, що й на офіційному сайті. 

Основні відомості про Playables та де його знайти

У матеріалі The Verge зазначено, що безкоштовні ігри вже доступні з браузера або мобільного додатка. При цьому, у каталозі Playables містяться легкі розваги, які проходяться протягом невеликого проміжку часу. Взагалі, новий розділ Ютуб відрізняється:

  • Наявністю 75 міні-ігор з різними сюжетами;
  • Налаштованістю на різні жанри, від популярних екшнів до унікальних тайтлів, до прикладу це: Angry Birds Showdown, Cut the Rope, Retro Drift і Alien Shooter.

Якщо людина заходить з браузера, побачити цей розділ можна у “навігаторі” YouTube або на головній сторінці. А, у разі використання смартфона, знадобиться відчинити додаток платформи. Важливо, що для власників гаджетів Андроїд, розділ обіцяють запустити трохи пізніше.

Функціонал і доступність нового ігрового розділу YouTube

Короткотривалі ігри підтримують фонове відтворення з вимкненим звуком. Але, ця можливість буде у власників преміальної підписки. Для звичайних користувачів таке відтворення буде з “супроводженням”. 

Додатково, розділ має всі необхідні елементи керування розвагами. Наприклад, геймери зможуть зберегти власний прогрес або надіслати посилання на гру друзям. Окремо, у відповідному меню з трьома точками, можна зробити відгук про сервіс з метою його покращення. Розробники вказують на поступове розширення “покриття” розділу. Тому, доведеться трохи зачекати. 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: