На українському телебаченні з’явиться програма про фермерів

На новоствореному телеканалі ITV виходитиме програма “Ля Село”, у якій висвітлюють життя і роботу українських аграріїв.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Про це повідомив автор проєкту “Ля Село”, нині нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук на своїй сторінці у Facebook.

Три роки тому ми реалізували ідею, яка тривалий час не виходила з моєї голови.В Україні багато аграріїв, фермерів, які віддали своїй справі усе життя. Вони обробляють землі, годують українців і роблять колосальну роботу. Але про них не знають.Ми організували знімальну групу і запустили першу народну програму про село «Ля Село». Відзняли фермерів з Рівненщини, Хмельниччини, Тернопільщини, Житомирщини, Львівщини, Київщини і показали їх усій країні.А відтепер програму «Ля Село» показуватимуть і продовжуватимуть зйомки на новому телеканалі ITV media group.Удачі Світлана Дзенік та усій знімальній групі! Гордий за наш проект.

Опубликовано Дмитро Соломчук Суббота, 19 сентября 2020 г.

Він розповів, що проєкту вже три роки. Протягом цього часу знімальна група поспілкувалася й показала життя фермерів з різних регіонів України. 

Коментар“Три роки тому ми реалізували ідею, яка тривалий час не виходила з моєї голови. В Україні багато аграріїв, фермерів, які віддали своїй справі усе життя. Вони обробляють землі, годують українців і роблять колосальну роботу. Але про них не знають.

Ми організували знімальну групу і запустили першу народну програму про село “Ля Село”. Відзняли фермерів з Рівненщини, Хмельниччини, Тернопільщини, Житомирщини, Львівщини, Київщини і показали їх усій країні”, – йдеться в дописі.

Соломчук додав, що відтепер програму “Ля Село” показуватимуть і продовжуватимуть зйомки на новому телеканалі ITV. 

Він також побажав удачі ведучій програми Світлані Дзенік та усій знімальній групі.

Останній випуск програми можна переглянути тут.

Читайте також: Український фермер станцював феєричний танок прямо на полі (відео)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: