Вигідний бізнес: як в Україні заробляють на фермах? (відео)

Сільське господарство – одна зі сфер, яка дає найбільше валютних надходжень в Україну. Також, саме тут українці можуть побудувати вигідний бізнес, який приноситиме сталі прибутки, пише “Агро-Центр”.

Зокрема, мова йде про виготовлення продуктів харчування. Останнім часом починає відновлюватися галузь сироваріння. Так, завдяки створенню продукту з доданою вартістю, можна побудувати непоганий бізнес. Наприклад, на Київщині у селі Івки маркетолог зі столиці вирішив відкрити власну ферму. Нині вона має назву “Доообра ферма”. Тут зараз близько 300 голів кіз, з молока яких сировари виготовляють смачну натуральну продукцію:

Їх колеги з Львівщини – молода пара Назар та Аліса Кміть – також вирішили зайнятися сироварінням та почали виготовляти, окрім інших, сири з віскі та трюфелями:

Турок Сабрі, колишній полковник, створив на Рівненщині овечу ферму, а тварин відправляє в Туреччину, забезпечуючи мусульман м’ясом на релігійні свята:

На Київщині садівник Анатолій Патій у своїх теплицях вирощує екзотичні фрукти, а проекти новітніх теплиць продає за кордоном:

На Хмельниччині фермер Леонтій зайняв свою нішу – він виробляє олію з гарбузів, яка допомагає у чоловічих хворобах:

Це лише деякі з прикладів того, як можна заробити в Україні. Підписуйтеся на канал “Ля Село” та слідкуйте за новими випусками.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: