Стало відомо, чи вистачить цьогоріч Україні цукру власного виробництва

Сезон збирання цукрових буряків майже завершено, але ще багато господарств продовжують копання. Детальніше про це розповідає Агроцентр. Деталі: З отриманого врожаю

Більше...

“Є у кожному холодильнику”: науковці виявили продукт, який продовжує життя на 10–20 років

У холодильниках більшості українців можна знайти кілька продуктів, які позитивно впливають на організм та здоров’я. Серед них навіть є їжа,

Більше...

“Додає бадьорості”: вчені вигадали рецепт корисного шоколаду

Вчені розробили рецепти солодощів, які допоможуть зберегти здоров’я, працездатність і бадьорість. Серед “правильних” кондитерських виробів – шоколад, кекси, вафлі і

Більше...

Українські науковці створили унікальний овоч, який здатний боротися з раком та радіацією

Науковці Інституту оздоровлення і відродження народів України розповіли про унікальний овоч, аналогів якому немає у світі. Детальніше про це розповідає

Більше...

На полицях японських магазинів з’явилася заправка для українського борщу

Тепер заправку для українського борщу можна придбати навіть у Японії.  Детальніше про це розповідає Агроцентр. Деталі: Як повідомляє посольство України, вона

Більше...

Науковці створили гібрид квасолі i капусти, який виводить з організму радіонукліди

Квагіста — нова рослина, одержана оригiнальним методом цілеспрямованої безвекторної передачі спадкової інформації. Вона має спiльнi властивостi батьківських рослин — квасолі

Більше...