Березовий сік з Волині набирає популярності в Америці

Все більше й більше американців полюбляють органічний сік з Волині. Через велику популярність нашого продукту американські партнери навіть відвідали підприємство на Волині аби налагодити подальшу співпрацю, пише “Агро-Центр”.

Консервний цех ДП “Цуманське ЛГ” постачає свою продукцію в Америку вже не перший рік. Найзатребуванішим продуктом на американському ринку є березовий сік виготовлений за особливою рецептурою.

Нелегали: чи допоможе новий законопроект вийти з тіні українським фермерам

Зараз серед американців культ здорового образу життя. Саме тому, український сік без консервантів та цукру є шалено популярним. Варто зазначити, що березовий сік з Волині розповсюджується у фітнес-центрах та закладах оздоровлення як особливо поживний та корисний напій.


Як розповіла, Зінаїда Рябчун – директор заводу, спеціально до приїзду гостей було виготовлено нові зразки соку. Саме їх і дегустували американські партнери.

Українська курятина завойовує світові ринки

Нині американці по-доброму “схиблені” на якості продукції, який споживає. Тому, аби потрапити у кошик американського покупця, вся продукція проходить перевірку не лише на склад, а й на вміст мікро- та макроелементів. Головною вимогою до продуктів – є відсутність цукру. Органічний березовий сік з Волині відповідає всім вимогам імпортерів.

Тропічний сад на Миколаївщині: фермер вирощує екзотичні фрукти (фото)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: