Дієтологи розповіли, які продукти зменшують ризик захворіти на коронавірус

Аби зменшити ризик захворіти на смертельно небезпечну вірусну хворобу, необхідно споживати вітаміни, що зміцнюють імунітет.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Захистити від коронавірусу здатні продукти, які зміцнюють імунну систему, а отже, підвищують опірність організму вірусних захворюванням.

Найперше дієтологи радять споживати кольорові овочі: червону капусту, болгарський перець, брокколі. Ці продукти володіють антиоксидантними властивостями, тож добре підтримають ваш імунітет.

Фрукти та овочі, що містять вітамін С. До них належать усі цитрусові, а також капуста, яблука, ківі, болгарський перець. Мають безліч корисних функцій, у тому числі допомагають запобігти або вилікувати основні інфекції.

Ягоди насичені антиоксидантами та вітамінами, тож дбають про захист вашого організму.

Спеції: куркума володіє протизапальними властивостями, а також підсилює імунітет. Імбир – його активні речовини здатні зменшити запалення, хронічний біль, біль у горлі.

Пребіотики, яких багато в овочах та фруктах, що мають клітковину, та в цільному зерні. Впорядкують перетравлення їжі.

Пробіотики триматимуть у порядку вашу кишково-шлункову мікрофлору й захищатимуть організм від вірусів. Їх багато в кисломолочних продуктах, йогуртах, кімчі, соєвих.

Джерело: сайт LandLord 

Читайте також: “З часнику, гарбуза та клена”: які найдивніші вина існують у світі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: