Фермер з Миколаївщини вирощує африканські огірки Ківано

Ківако, або як його ще називають “китайський огірок” — екзотичний фрукт яскраво жовтого кольору, покритий великою кількістю шипів. Ян Островський не побоявся та почав вирощувати не звичний для України фрукт на своїй фермі “Стодола”, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “АгроЮГ”.

“В цьому році ми почали вирощувати африканський огірок Ківано. Він насичено-жовтий зовні та яскраво-зелений всередині, на смак він нагадує диню. Ми плануємо в подальшому його маринувати, зараз йде процес відточування ідеальної формули розсолу для нього, щоб надати Ківано приємний смак та не втратити його індивідуальність. Вирощувати його ми почали цього року і він є однією з наших новинок”,

— розповів Ян Островський.

Ферма NatureFresh ™ вирощує алюмінієві міні-огірки

Назва “ківано” походить з Нової Зеландії. Слово виникло в результаті поєднання двох слів “ківі” та “банан”, тому що плоди нагадують ці фрукти за смаком та ароматом. В англомовних країнах ківано також називають “рогатий огірок” або “африканська рогата диня”.

В Китаї випустили першу лінійку органічної косметики на основі картоплі

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: