“Італійська рецептура”: на Львівщині виготовляють унікальний лікер

В селі Липники біля Львова на банановій фермі Андрій та Надія Труш з власної сировини виробляють банановий лікер та лімончело. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр

Про це на своїй сторінці у Facebook написала засновця і керівник сільськогосподарського дорадчого центру “Фермерська країна” Наталія Табінська.

Коментар:Завдяки тому, що банани сорту тропікана на фермі повністю дозрівають на гілці, вони насичуються природнім соком та ароматом. Вони дещо відрізняються від своїх більших родичів: вони тонкошкірі, солодші та, навіть, мають більш насичений жовтий колір. Тому банановий лікер має глибокий смак, а завдяки молочно-тростиновому сиропу – присутній довгий післясмак шоколадно-ванільного печива“, – написала Табінська.

Та зазначила, що ще однією цікавою деталлю лікеру є те, що господарі не використовують м‘якоть банана. А використовують лише витяжку з банану, тобто те, що витягнув спирт, а решту викидають.

Коментар:Завдяки подвійній очистці спирту наші лікери не мають “наслідків” після вживання“, – запевняє Андрій Труш.

Лімончело фермери готують із власних лимонів. При приготуванні лімончело дотримуються класичної італійської рецептури. І використовують лише цедру лимона.

Джерело: сайт Аgroreview

Читайте також: “Успішна справа”: на Рівненщині підприємство вирощує органічну продукцію

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: