Як заготувати смородину на зиму та зберегти усі вітаміни (МЕГАПРОСТИЙ СПОСІБ)

Цей спосіб заготівлі смородини є одним із найпростіших. 

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІБАЙРАКТАР NEWS

Ще його називають сирим варенням, оскільки його не потрібно варити. Знадобляться лише ягоди та цукор – без додаткових консервантів та навіть води. Це допоможе зберегти усі смакові якості смородини, а також її користь, повідомляє “Обозреватель”. 

Інгредієнти:

  • смородина – 1 кг
  • цукор – 1,2 кг-1,5 кг

Спосіб приготування:

1. Смородину помити у холодній воді та дати повністю висохнути. Краще залишити ягоди на ніч.

2. Після – збити смородину блендером до однорідності.

3. Насипати цукор, продовжуючи збивати. Збивати до тих пір, щоб маса посвітліла.

4. Отриману масу залишити на декілька годин, щоб цукор розчинився.

5. Готову масу викласти у стерилізовані банки. Зберігати у холодильнику.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: