Які овочі можна сіяти на розсаду у березні?

Овочі, як і зелень, теж хочеться виростити раніше. Це дозволить довше насолоджуватися власноруч зробленим урожаєм – корисним і смачним.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

З цією метою ми висіваємо у березні на розсаду:

  • Капусту. Пекінську і ранню капусту можна сіяти з середини березня, якщо планується, що молоді сіянці будуть рости в теплиці. Діючи так, можна вже на початку червня розраховувати на перший урожай. Сіянці капусти, як і зелені, можна розміщувати в проміжках між іншими культурами.
  • Помідори. Якщо розсада призначена для вирощування плодів у теплицях, посів можна виконати на самому початку березня. Якщо ж сіянці будуть відразу рости на відкритому ділянці, слід сіяти з 10 по 31 березня.
  • Перець (болгарський і гострий) і баклажани. Для висадки на відкриту площадку перці і баклажани слід сіяти в першій половині березня. Тоді в кінці травня і на початку червня сіянці віком 60-75 днів можна буде пересаджувати без побоювання.
  • Гарбуза. З 15 березня і до самого кінця місяця можна сіяти гарбуз, тоді якісна розсада буде готова до середини травня.

Загальний перелік овочів, які висівають у березні, отриманий вами. Залишилося тільки вибрати відповідний сорт і приступити до сівби у відповідності з конкретними рекомендаціями, які враховують особливості культури.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: