Коли баклажан можна зривати – поради для дачників
Коли баклажан дозрів — уже пізно.
• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.
Баклажани вживають у стадії технічної стиглості, тобто коли він ще не дозрів, тому що зрілі плоди баклажану мають гіркий присмак. Про це розповідає GreenPost.
Забарвлення плоду при технічній стиглості темно-фіолетове, а при дозріванні воно стає світло-фіолетовим, потім коричневим. Таким чином, їх треба знімати, коли вони ще темно-фіолетові.
Проте трапляються баклажани з білими плодами. Їх знімають, коли вони білого кольору. А якщо плоди пожовтіли- то вони вже перезріли і гіркі.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: