Лікарня в Бостоні на даху вирощує органічні овочі для пацієнтів

Бостонська лікарня забезпечує продуктами власного виробництва пацієнтів своєї клініки.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Більшість людей асоціюють лікарні з жахливою їжею, в той час як пацієнтам потрібна саме поживна їжа“, – розповідає менеджер ферми Ліндсей Аллен.  

Деталі: Еко-ферма площею 2500 квадратних футів, що розташувалася на даху Бостонського медичного центру, забезпечує рослинною продукцією пацієнтів клініки – людей з низьким доходом і похилого віку.

Також вона виконує функцію ізоляції будівлі, знижуючи витрати на охолодження та опалення.

Понад 100 волонтерів доглядають за городом, де ростуть капуста, помідори, морква, огірки, перець, баклажани, квасоля, кабачки і різноманітні трави. Культури вирощуються в органічному ґрунті й запилюються двома бджолиними вуликами, які також забезпечують медом.

Джерело: сайт Agro Smart

Читайте також: У Таїланді сотні мавп билися за їжу на пустих через коронавірус вулицях (відео)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: