Лікарня в Бостоні на даху вирощує органічні овочі для пацієнтів
Бостонська лікарня забезпечує продуктами власного виробництва пацієнтів своєї клініки.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Коментар: “Більшість людей асоціюють лікарні з жахливою їжею, в той час як пацієнтам потрібна саме поживна їжа“, – розповідає менеджер ферми Ліндсей Аллен.
Деталі: Еко-ферма площею 2500 квадратних футів, що розташувалася на даху Бостонського медичного центру, забезпечує рослинною продукцією пацієнтів клініки – людей з низьким доходом і похилого віку.
Також вона виконує функцію ізоляції будівлі, знижуючи витрати на охолодження та опалення.
Понад 100 волонтерів доглядають за городом, де ростуть капуста, помідори, морква, огірки, перець, баклажани, квасоля, кабачки і різноманітні трави. Культури вирощуються в органічному ґрунті й запилюються двома бджолиними вуликами, які також забезпечують медом.
Джерело: сайт Agro Smart
Читайте також: У Таїланді сотні мавп билися за їжу на пустих через коронавірус вулицях (відео)
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: