Медики назвали п’ять причин регулярно їсти груші

Медики розповіли, що груші надзвичайно корисні для нашого організму. Плоди груші містять цукри (глюкозу, фруктозу, сахарозу), вітаміни А, В1, В2, Е, Р, РР, С. Про це повідомляє GreenPost

ЛИШЕ ЦІКАВІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ

А ще каротин, фолієву кислоту, катехіни, азотисті речовини, пектини, мінеральні солі заліза, марганець, йод, кобальт, мідь, калій, молібден, кальцій, дубильні речовини, клітковину.

Корисні властивості груші

1. Груша сприяє поліпшенню настрою, зняття нервової напруги, серцебиття, а також перетравлюванню їжі.

2. Груша допомагає вивести з організму важкі метали й токсини. У плодах груш містяться унікальні ефірні олії, біологічно активні речовини, які здатні підвищувати захисні сили організму, протистояти інфекційним захворюванням, виконувати протизапальні функції й навіть боротися з депресією.

3. Сухі й свіжі груші використовують в дієтах при цукровому діабеті, циститі, ожирінні, ниркових захворюваннях.

4. Відвари з груш, а також грушевий сік використовуються при підвищеній температурі тіла для втамування спраги.

Їх же застосовують як сечогінний засіб, тому пити грушеві напої корисно при каменях у нирках.

Вживаючи відвар і сік протягом тривалого періоду часу, хворий має можливість позбутися від каменів.

5. Якщо ти час від часу зіштовхуєшся з проблемою розладів травлення, краще зібрати дикорослі груші, висушити й зберігати в прохолодному місці.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: