“Мільйон нових дерев”: в Рівному відбудеться всеукраїнська еко-акція

Українці збираються посадити 1 млн дерев, всього за 24 години. Це відбудеться в рамках екологічного проєкт “Озеленення України”. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Громадська організація “Час-Дій” вирішила підтримати цю акцію, щоб привернути увагу рівнян до екологічної проблеми у світі. Ми готові внести свій маленький вклад, у таку велику ціль – як висадка 1 млн дерев за день. Ми усвідомлюємо, наскільки це амбіційне завдання, тому сподіваємося на підтримку волонтерів“, – коментує співголова громадської організації “Час-Дій” Фаді Кхатер.

Деталі:  Ця акція створена для того, щоб привернути увагу небайдужих людей до екологічних проблему світу та посприяти їх вирішенню.

Організатори планують встановити рекорд — висадити 1 млн дерев за 24 години по всій Україні. Акція відбудеться 20 березня 2020 року.

Співкерівник ГО “Час-Дій” Фаді Кхатер

Протягом одного тижня відбудеться висадження дерев у 100 країнах світу. Наразі, в Україні до цього проєкту долучилися Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька, Херсонська, Одеська область та Рівненська область.

Родзинкою еко-акції стане мільйонне дерево. До посадки дерева-мільйонника долучаться, не тільки волонтери, але й дипломати та Євродепутати України. Його висадка відбудеться 20 березня у другій половині дня на території дендропарку “Добропарк”, що у селі Копилова на Київщині .

Також, організатори готують презентацію інтерактивної карти озеленення України, благодійний еко-забіг, телемарафон на підтримку проєкту, та ще багато цікавих інтерактивів.

Громадська організація “Час-Дій” стала локальним партнером цього проєкту від Рівного. Тому, якщо хочете долучитися до такої ініціативи, телефонуйте – 067 679 76 67.

Джерело: сайт Час-Дій.

Читайте також: У Криму,через посуху третій рік поспіль, загинули ранні озими


Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: