На Херсонщині виростили “рекордне” поле перцю

Українські аграрії з Херсонщини увійшли до книги рекордів, оскільки тут виростили рекордно велике поле перцю, як для України так і можливо Європи, пише “Агро-Центр”.

Поле, що має площу у 79 гектарів вже визнане найбільшим в Україні. Проте, можливо, схожого за розмірами немає й у всій Європі. Як зазначають українські фермери їхні закордонні колеги вражені розмірами.  

На Рівненщині молодий хлопець створив перепелину ферму (відео)

Вже зараз “рекордне” поле заміряли,і визнали експерти книги рекордів України. Їхній висновок, що стільки перцю на одному лані ще  ніхто  не вирощував. Самеж поле може умістити понад сотню футбольних. 

Горіховий бізнес: українські фермери експортують цінний фундук в Європу

Поле-рекордсмен є результатом роботи одразу двох господарств з Бериславського району Херсонщини. Які тут окрім популярних сортів вирощують ще близько ста експериментальних. Їх вивчають для того, щоб знати котрі з них найкраще приживуться у спекотному херсонському кліматі.

Насіння для рекордного урожаю  закуповували  у Чехії, Голандії та Франції. А вже готові овочі планують продавати не тільки в Україні, але і вкількох європейських країнах.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: