На Львівщині вирощують органічні салати в промислових масштабах

Господарство “Перший органічний розсадник”, що працює на Львівщини почало вирощувати органічні салати. Раніше підприємство спеціалізувалося на вирощуванні товарних ягід малини. Зараз під салати відведено 1 га, але наступного року площу розширять у 5 разів, пише “Агро-Центр”, з посиланням на AgroTimes.

Сьогодні в асортименті підприємства листковий зелений салат, червоний, Айсберг, Фрізе, Ромен. Салати висівають конвеєром, орієнтуючись на те, коли планують отримати продукцію.

“Ми вже постачаємо продукцію в супермаркети Львова, і надходить вона до замовників охолодженою до 4–5 °С. Маємо власну камеру охолодження та автомобіль-рефрижератор, в якому можна охолоджувати продукцію прямо на полі”,

— розповів засновник і керівник господарства Андрій Калиняк.

Унікальний напій з Волині експортуватимуть в Європу (фото)

“Перший органічний розсадник” – є першим органічним господарством у регіоні, яке вирощує салати на промисловому рівні.

“Партнери із розумінням ставляться до того, що наша продукція є органічною, потребує особливих умов зберігання та швидкої реалізації”,

— підкреслив Андрій.

“Країна любові”: фермерки роздягнулися, щоб привернути увагу до села (фото)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: