На Житомирщині виробляють 13 видів напоїв з гарбузового соку
Українське товариство “Спориш”спеціалізується на виготовленні безалкогольних напоїв та смузі.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Коментар: “Ми знайшли підприємство у Житомирській області, яке вирощує гарбузи і почали з ними співпрацю з минулого року. Ми почали своє виробництво тільки у вересні. Провели з колегами дегустації майбутньої продукції і дійшли висновку, що саме гарбуз – продукт майбутнього“, – повідомляє комерційний директор підприємства Людмила Денисюк.
Деталі: На Житомирщині виготовляють 13 різних видів напоїв з гарбузового соку.
Цим займається українське товариство “Спориш”, яке менш ніж за рік завоювало соком з гарбуза чи не всю Україну.
За словами директора підприємства, при виробництві соків не використовуються ні барвники, ні ароматизатори, ні консерванти, ні стабілізатори, ні згущувачі.
Вона зауважила, що найкраще продаються соки “гарбуз-ожина” та “гарбуз-слива”, а сік “гарбуз-вишня” має неймовірний смак.
Джерело: сайт Agro-business
Читайте також: Фермери придумали оригінальний спосіб боротьби з пандемією (фото)
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: