Нові гібриди кукурудзи презентували на Вінниччині

12 вересня відбувся вже традиційний День поля у Вінницькій області. В Рамках події КВС-УКРАЇНА представила нові гібриди кукурудзи, пише “Агро-Центр”.

Програма включала представлення вже популярних продуктів, які користуються попитом, а також презентацію декількох нових гібридів. За словами генерального директора компанії Олександра Федорова:

“Новий ранньостиглий гібрид КВС КАВАЛЕР (ФАО 250), який входить в лінійку UNIQUEDENT, володіє унікальними властивостями, такими, як поєднання ремонтантності та швидкої вологовіддачі.”

Представлені також нові гібриди КВС 4484 (ФАО 370) та АМАРОС (ФАО 230). Останній є гібридом подвійного використання. Його можна використовувати для отримання силосу, якісного зерна, в тому числі й для переробки на крупи.

“Це традиційний захід, який щорічно проходить для наших клієнтів, партнерів, дистриб’юторів, фермерів і всіх, хто допомагає нам працювати і робити в Україні бізнес. Для компанії “КВС-УКРАЇНА” це перший День поля, який проводиться у вечірній час. Ідея полягає в тому, що всі наші партнери і клієнти працюють в аграрному бізнесі, а це – нелегка робота. Тому ми вирішили поєднати нашу презентацію з хорошим вечірнім відпочинком після насиченого робочого дня. Таким чином ми дякуємо їм за співпрацю, проводимо демонстрацію нашого продукту – насіння, поєднуючи це з приємною атмосферою”,

– розповів Олександр Федоров.

День поля цього року проходив в новому форматі. Програма розпочалася у вечірній час.

Поміж тим, Білорусь імпортувала української картоплі майже на півмільйона доларів.

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: