Поблизу Києва будують завод для виробництва заморожених хлібопродуктів

Один з найбільших виробників хліба і хлібобулочних виробів в Україні холдинг “Хлібні інвестиції” планує відкриття заводу з виробництва заморожених хлібних виробів в серпні цього року поряд з існуючим хлібозаводом, пише “Агро-Центр”.

“Холдинг придбав ділянку землі. Будівництво почалося більше року тому”,

– повідомили в прес-службі компанії.

Крім цього було зазначено, що в цей проект буде інвестовано 22 млн євро. Підприємство будується за рахунок власних коштів, а також кредитних коштів “Райффайзен Банк Аваль”. Очікується, що під час введення в експлуатацію всіх потужностей, підприємство зможе виробляти до 90 тонн продукції на добу. Це дозволить реалізовувати продукцію як в Україні, так і на інших ринках.

Таємниці виробництва сирів: «Доообра ферма» зсередини (відео)

На Івано-Франківщині після окроплення хімікатами постраждали 16 корів та дівчина-пастух

Депутати підтримали закон, що частково дозволить продавати землю

Як відомо, “Хлібні інвестиції” є одним з найбільших українських холдингів з виробництва хлібопродуктів, який займає 7% ринку хлібобулочних виробів України і знаходиться на 3-му місці серед найбільших хлібних підприємств.

Обсяги реалізації ХК значно зросли. В Івано-Франківську, Бердичеві, Чернівцях – майже в два рази. Холдинг випускає близько 132 тисяч тонн продукції на рік.  Однак, за даними головного управління статистики Києва, в столиці виробництво хліба падає. Зокрема, в першому кварталі 2018 року виробництво хлібобулочних виробів в Києві скоротилося на 11,9%.
Повідомляється, що з початку поточного року столичні хлібобулочні комбінати виробили 24 276 т продукції, що на 11,9% менше порівняно з першим кварталом попереднього року. Таким чином, падіння виробництва виявилося найбільшим за останні три роки.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: