“Правильна дієта”: експерти розповіли, які продукти їсти для профілактики коронавірусу

Експерт зі здорового харчування Брайан Кейтман переконана, що найкращий спосіб захистити організм від вірусів — це правильна дієта і здорові органічні продукти.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Нашій імунній системі потрібно достатньо енергії, щоб виробляти клітини і ферменти, яким потрібні вітаміни і мінерали для ефективної роботи. Для цього нам потрібно споживати достатню кількість поживних речовин, вітамінів і мінералів, враховуючи групи С, D, а також В6, В12, фолат, цинк, мідь, залізо, селен, необхідні амінокислоти і незамінні жирні кислоти“, — пише Кейтман.

Деталі: За словами Кейтман, імунна система людини працює як величезна карта пам’яті: як тільки вірусні патогенні клітини туди потрапляють — організм фіксує їх у себе і вчиться з ними боротися.

Таким чином, чим сильніша імунна система – тим ефективніше вона бореться з вірусами. Однак проблема вірусів, які є збудниками грипу чи застуди, полягають у мутації. Вони адаптуються до людського організму, через що імунні клітини не можуть їх розпізнати, затягуючи процес боротьби з ними й ускладнюючи перебіг хвороби.

Збільшення норм споживання деяких поживних речовин оптимізує імунні функції і дозволяє краще захищати організм від різних інфекцій. Вчені з США заявляють про клінічні докази користі вітамінів групи D і E, пробіотиків, чайних компонентів, а також жирних кислот, про які писала Брайан Кейтман.

Джерело: сайт Landlord

Читайте також: Київські єноти дали корисні поради для людей під час карантину (відео)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: