Продажі канабісу в США під час пандемії зросли вдвічі

Підприємства індустрії канабісу офіційно визнані значущими бізнесами, які претендують на федеральну фінансову підтримку.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Продажі канабісу в США в онлайн-торгівлі під час пандемії зросли більш ніж на 200%, а офлайн додав 18%.

Як пише AgFunderNews, під час локдаунів Covid-19 список штатів, де канабісові диспансери продовжували продавати медичну марихуану, виявився досить широким.

Були штати, де було вирішено пом’якшити правила доставки медичної марихуани і дозволено пікап такої продукції. Інші штати дозволили лікарям виписувати рецепти на медичну коноплю по телефону замість необхідності особистих обстежень.

Коментар: В індустрії канабісу нам нічого не дістається просто так. Коли почалася пандемія, мені довелося подати прохання про те, щоб місцева влада визнала наш бізнес значущим. Також довелося вести особисті бесіди, і в підсумку ми змогли отримати цей статус в Вашингтоні і Луїзіані. Це далося непросто“, – розповів один з продавців медичних конопель.

Проте, левова частка продажів марихуани все ж таки перейшла в онлайн. Представники спеціалізованої платформи, яка працює в 31 штаті, повідомляють, що за перші чотири місяці 2020 р. онлайн-продажі канабісу зросли на 216%, при цьому офлайн показав зростання у 18%. Адже у той час, коли багато споживачів перебували в полоні у власних будинках, частина з них зацікавилася канабісом вперше.

Джерело: сайт LandLord

Читайте також: Експерт повідомив, на врожайність яких фруктів та овочів негативно вплинула погода

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: