«Тетра-Агро» презентувала оновлений асортимент NPK на «АгроВесні 2021»

Оновлена лінійка «Тетра-Агро»: компанія взяла участь у міжнародній агропромисловій виставці, де представила повну лінійку NPK «Нітроамофоска-М». Виставка традиційно пройшла під брендом «АгроВесна». Подія відбувалася у лютому у столиці. На захід з’їхалися провідні постачальники та представники виробничого сектору зі всієї України, зокрема для вибору агродобрива на весняну посівну. 

Представники компанії «Тетра-Агро» ознайомили аграріїв з новою продукцією. Оновлена лінійка тепер має такі  формули: NPK 9:18:22, NPK 8:20:25, NPK 15:15:15, NPK 7:17:21, NPK 16:16:16. Учасники події мали змогу дізнатися більше про асортимент, який віднедавна має декілька новинок. Спеціалісти компанії надавали фахові консультації усім зацікавленим. Також, безпосередньо на місці, можна було домовитися про постачання міндобрива та співпрацю. 

«Компанію «Тетра-Агро» знають як виробника агродобрива Нітроамофоска-М NPK 9:18:22. Його потрібно застосовувати передовсім для кислих ґрунтів. Та віднедавна почали активно звертатися аграрії, господарства яких мають різні типи ґрунтів. Через це ми вирішили розширити асортимент нашого добрива. Трішки ретельної праці, зусиль і тепер у нашій лінійці низка NPK, які можна застосовувати для всіх типів ґрунтів. Саме цей розширений асортимент ми і презентували на Агро-Весні», – говорить Прокопенко Сергій, директор компанії «Тетра-Агро».

Варто зазначити, що «Нітроамофоска-М» від «Тетра-Агро» є комплексним мінеральним добривом. Форма випуску – гранульоване добриво. NPK містить марко- та мікроелементи. Усі складники у добриві швидкодіючі. Врожайність завдяки цьому NPK можна підвищити на 30-70%, що є втішним показником для багатьох аграріїв. 

«Нітроамофоску-М» можна застосовувати по-різному. До прикладу, можна використовувати для  підживлення. Також у час передпосівної культивації чи під час посіву рослин. Також добриво підходить для позакореневого підживлення городніх та садових рослин. 

У виробництві підприємство використовує винятково перевірену українську, білоруську та єгипетську сировину. Вся продукція «Тетра-Агро» сертифікована, а її ефективність перевірена численними науковими та лабораторними дослідженнями. 

Виставка «АгроВесна» завжди розширює географію співпраці, так, до прикладу, цьогоріч учасниками виставок були аж 250 різноманітних компаній, зокрема із Німеччини, Франції,  Австрії, Нідерландів та Данії. 

*Матеріал публікується на правах реклами

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: