У Ізраїлі почали варити пиво з підпаленої терористами пшениці

Ізраїльська пивоварня “Александер” налагодила виробництво нового пива. Сировиною для нового сорту стали залишки зерна з підпалених терористами полів. Аби підтримати постраждалих від підпалів фермерів, їм направляються прибутки від продажу нового смаку пива, пише “Агро-Центр”.

Пиво з паленої пшениці відрізняється гіркуватим смаком. Не зважаючи на невеликі розміри партії нового напою, кошти виручені від продажів дуже допомагають фермерам погасити збитки, яких їм завдали “вогняні терори”.

У Молдові відбудеться грандіозний фестиваль яблук (ФОТО)

“Я не можу залишатися байдужим до виду палаючих полів і посівів. Моє серце з фермерами”,

— розповів Урі Саги, власник пивоварні .

Фермери використовують новітні заводи з відділення вуглецю від кисню в Цюріху (ВІДЕО)

Називається нове пиво “Біра Отеф-Аза”, що означає пиво з околиць Гази. Саме там вирощується 4500 га ізраїльської пшениці, з яких щорічно збирають 175 тисяч тонн врожаю. Цього року від підпалів постраждало близько 700 гектарів посівів.

В Україну масово імпортують російську гречку

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: