У Ізраїлі почали варити пиво з підпаленої терористами пшениці
Ізраїльська пивоварня “Александер” налагодила виробництво нового пива. Сировиною для нового сорту стали залишки зерна з підпалених терористами полів. Аби підтримати постраждалих від підпалів фермерів, їм направляються прибутки від продажу нового смаку пива, пише “Агро-Центр”.
Пиво з паленої пшениці відрізняється гіркуватим смаком. Не зважаючи на невеликі розміри партії нового напою, кошти виручені від продажів дуже допомагають фермерам погасити збитки, яких їм завдали “вогняні терори”.
У Молдові відбудеться грандіозний фестиваль яблук (ФОТО)
“Я не можу залишатися байдужим до виду палаючих полів і посівів. Моє серце з фермерами”,
— розповів Урі Саги, власник пивоварні .
Фермери використовують новітні заводи з відділення вуглецю від кисню в Цюріху (ВІДЕО)
Називається нове пиво “Біра Отеф-Аза”, що означає пиво з околиць Гази. Саме там вирощується 4500 га ізраїльської пшениці, з яких щорічно збирають 175 тисяч тонн врожаю. Цього року від підпалів постраждало близько 700 гектарів посівів.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: