У Мельбурні вперше продегустували каву з броколі

“Броколі-латте” — кава з додаванням молока і порошку з цвітної капусти. Вперше цей напій продегустували учасники конференції Hort Connections, яка пройшла 24-26 червня в Мельбурні, пише “Агро-Центр”.

Кожна порція кави містить близько 7 грамів порошку броколі, повідомляє fruinnews.ru.

Новий напій має чудову кремову текстуру. Вона нагадує каву, але при цьому напій залишається продуктом з цвітної капусти.

Фермер створив перший в Україні великий дереновий сад (фото)

Учасники конференції гідно оцінили новий рецепт латте. Порошок з цвітної капусти швидко закінчився, і всім клієнтам нової кави, на жаль, не дісталося.

19 врожаїв на рік: у Пекіні відкрили інноваційну ферму

Треба відзначити, що згідно з дослідженнями, в минулому році 51% дорослих не споживали щоденну норму фруктів. Двоє з трьох дорослих людей їли недостатньо овочів. Вирішити цю проблему допоможуть улюблені напої з додаванням порошків з овочів. Фермери, в свою чергу, знайдуть застосування нетоварній продукції.

У Києві планують збудувати 20 мікро-ферм у дитячих садочках та школах

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: