У Португалії селекціонери вивели ідеальний сорт яблук

Яблука поєднують всі найкращі смакові якості. Через це сорт називають “ідеальним”.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Селекціонери вивели сорт яблкука Candine, який повністю задовільняє потреби ринку: яблуко роживе, соковите, напівсолодке, хрустке. Про це повідомляє freshplaza.

Повідомляється, що ініціатива, започаткована в результаті злиття Atlantic Portuguese Apple і Candine, дозволить виробникам діяти під єдиним іміджем бренду. Метою їх є досягнення позитивної диференціації ринку.

Коментар: “Ця угода дає змогу задовольнити ринковий попит на місцеву та якісну продукцію. Крім того, виробнича зона в Португалії має належні умови длявирощування яблука привабливого червоного кольору”, – розповідають у компанії.

На даний момент в Іспанії, Франції, Італії, а тепер також у Португалії, висаджено близько 500 га цього сорту.

Коментар: “Ми віримо, що в майбутньому площа збільшиться, і яблука Candine закріпляться як одні з найкращих на ринку. Стратегія для кожного ринку різна та різна в кожній країні, але у Франції та Італії, звідки зараз збирають урожай, дуже важливо, щоб продукт був присутнім у широкомасштабному розповсюдженні та дозволив кінцевому споживачу насолодитися найкращим смаком”, – додали у компанії.

Candine має універсальний смак, який загалом цінується на всіх ринках. Найбільший потенціал спостергіається зокрема, в Європі, Китаї, Тайвані та Таїланді.

Читайте також: В Іспанії створили неймовірний соус з авокадо

Джерело

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: