У Швейцарії створили унікальний рожевий шоколад

Кондитерам швейцарської фірми Barry Callebaut вперше за останні 80 років вдалося розробити абсолютно новий вид шоколаду – рожевий (Ruby).

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Цей шоколад без барвників і готують його з рубінових какао-бобів. До цього моменту існувало лише три основних типи шоколаду: чорний, молочний та білий. Останній з’явився на прилавках в 30-х роках минулого століття. Його випустив швейцарський концерн Nestle, намагаючись таким чином утилізувати надлишки какао-масла.

При виробництві рожевого шоколаду не використовуються штучні барвники. Незвичайний колір під назвою Ruby забезпечують червоні какао-боби, які ростуть в Еквадорі, Бразилії та Кот-д’Івуарі.

Також, новий шоколад відрізняється “вершковою текстурою” і “легким фруктовим присмаком”. При цьому точний рецепт десерту зберігається в секреті. Крім того, що в його склад входять червоні какао-боби, нічого іншого про рожевий шоколад не відомо.

Джерело: сайт Agro-smart

Читайте також: Собака стала турботливою мамою для трьох кошенят (фото)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: